# Eredményhirdetés +Válaszok

2016. augusztus 24.

Sziasztok! :)


Ezennel lezárom az 1000 Kommentes Játékot, innentől is elérhető természetesen a kérdőív, de a válaszokat már nem veszem figyelembe.
Örülök, hogy ennyien részt vettetek a játékban, azoknak a visszajelzéseknek pedig különösen, miszerint a válaszkeresés gyakran olvasásba torkollott. :D Alapvetően az volt a célom, hogy kicsit rávilágítsak az elfeledett részletekre, hogy kicsit kedvet csináljak egy újra olvasáshoz, vagy a kedvenc részek újra fellapozásához :) Örülök, hogy ez sikerült! <3
Természetesen a válaszokkal adós vagyok, szóval minden kérdésre megmondom a helyes felelet, a poszt végén pedig a nyertesek nevét is elárulom ;)

1.       Mi Szöszi teljes neve?
Erre a kérdésre a legtöbben tudtátok a helyes választ, ami nem más, mint: Ashton Daryl Sawyer

2.       Ki mondta kinek? "Pont az olyan srácokat nem engedem a közeledbe, mint én.
Itt már kicsit többen megcsúsztatok, a személyes kedvenc válaszom: Szabi Zsófinak. Hát, Szabi és Zsófi a Bábelben vannak, de elnézem, mert én is szeretem azt a könyvet :D Szóval a helyes válasz: Szabi mondta Hannának

3.       Mi Hanna vezetékneve?
Meglepett, hogy erre ennyien emlékeztetek, de valóban: Békési Hanna vezetékneve :)

4.       Melyik történetből van a részlet? "- Lehet, hogy szervkereskedők – adtam *** tudtára az aggodalmaimat.- Akkor vigyázz, nehogy kiszúrjanak az ablakban. Azt hallottam, hogy a szemtanúknak stílusosan szemét vájják ki először – paráztatott a srác. - Kár lenne a tieidért."
Ekkora ökörségre természetesen csak Szabi képes, és hát ki mást szivatna, ha nem Hannát? Tehát: Szabi mondta Hannának

5.       Írj két dolgot, ami szerepelt Szöszi bakancslistáján!
Na, itt már volt minden! :D Személyes kedvencek: meztelenül fürdés (ezt inkább David listájára tudnám elképzelni); Ezt majd elárulhatnád, mert fogalmam sincs :D; Titanicozás *-* (Brigi féle megjegyzés, én is szeretnék olyat :D) A helyes válaszok: Titanicozás, elfeküdni az utcán és nézni a jelzőlámpákat, úgy biliárdozni vagy kosarazni, hogy egy helyes srác segít neki, zenélő szökőkútban táncolni, illetve palack postát útjára engedni

6.       Hogy becézte Oliver Szöszit?
Ennél a kérdésnél rájöttem, hogy nem voltam elég körültekintő, ugyanis Olivér legalább három becenevet használt Szöszire. Persze mindent elfogadtam, bár eredetileg amúgy a Napsugárra gondoltam. Amúgy az ilyen kommentárokat nagyon élveztem: Napsugárnak... De rühellem azt a gyereket...; Remélem sehogy. A helyes válaszok: Szöszi, Szöszke, Napsugár

7.       Ki mondta kinek? "Á, ez így túl könnyű…"
Többen Szabiéknak tulajdonítottátok ezt a jelenetet, de elárulom, hogy David mondta Szöszinek. Egész konkrétan akkor, mikor meztelenül beállt mellé a fürdőkádba, és majdnem elcsattant az a bizonyos első csók :)

8.       Hogy hívják Szöszi barátnőit?
Ez nagyjából ment, a helyes válasz: Patrice és Jean

9.       Miért váltak el Roxie szülei?
Kreativitás terén titeket sem kell félteni, nagyon leleményes válaszokat olvashattam. :D Pl.: Mert az apja egy seggfej...; különböztek; mert ikrek születtek, és nem akarták őket együtt nevelni... (najóó, nem tudom) A helyes válasz: Mert nem értettek egyet azzal kapcsolatban, hogy a gyerekekre káros-e a média világa vagy sem. (Minden hasonló értelmű választ elfogadtam :) )

10.   Kire volt Szöszi féltékeny a csapatépítő héten?
Újabb csodálatos kérdés, ahol megmutattátok mennyire kreatívak vagytok válaszolás terén. :D Pl.: "Júliára"; barna bőrű, egzotikus szépségre. Azt láttam, hogy emlékezni emlékeztek rá, de itt csak a konkrét nevet fogadtam el, ami: Carol (Donovan)

11.   Ki mondta kinek? "Egy patkány vagy!
Egyike azon kérdéseknek, amivel sokaknak meggyűlt a bajotok. A legtöbben arra tippeltetek, hogy Roxie ajándékozta meg ezen szavakkal Drew-t, és bár a lányt eltaláltátok, az apjához intézte eme gyöngyszemet. :)

12.   Kivel fogadott Theo, hogy megfekteti Hannát?
Itt is stimmeltek nagyjából a válaszok, bár többen arra tippeltetek, hogy Szabival, ami mondjuk meglepett. Jelzem, Szabi legszívesebben legyilkolta volna a srácot a fogadás miatt, ahogyan a legjobb barátját is, ugyanis a fogadás másik résztvevője Kristóf volt.

13.   Hogy hívják Roxie és Grace főnökét?
Nincs mit ragozni rajta, a legtöbben tudtátok, szóval: Noah

14.   Miért került Szabi húga kórházba?
A legtöbben emlékeztetek rá, bár azért volt egy-két ’’?’’, de sebaj. Szabi húga füstmérgezés miatt került kórházba :)

15.   Hány év után találkozott újra Szöszi és David?
Ismét több volt a helyes válasz, mint a rossz, bár egyébként megsúgom, hogy ennek én is utánanéztem kérdés készítés közben. Döbbenet, hogy ti emlékeztetek rá :D A helyes válasz: Majdnem három

16.   Ki mondta kinek? "Tudod, az a szombat fene messze van.
Az szinte mindenkinek meg volt, hogy Szöszi és David közötti párbeszédről van szó, de sokan belecsúsztatok abba a hibába, hogy azt írtátok, David mondta Szöszinek. Bizony ez a mondat Szöszitől származik, és még szép, hogy Davidnek mondta *-*

17.   Mi Szabi csengőhangja, mikor Hanna hívja?
Na, itt nagyon sokan belefutottatok a csapdába, és beállították a keringő zenét. Alapvetően akkor derült ez ki, mikor ugye otthon Monopolyztak, és Szabi telefonján megszólalt a keringő zene. Hanna rá akarta venni a srácot, hogy ez legyen a csengőhangja, de ekkor Szabi megmutatta, hogy Eric Saade-ra csörög a telója, és mivel ennek a számnak szerepe volt a találkozásukban, végül ez is maradt. :) Tehát: Eric Saade – Popular

18.   Ki mondta kinek? "Ugyan baba, tegnap még örömmel terpesztettél.
Itt ismét sokatokat sikerült csőbe húzni a Baba megszólítás miatt, de elárulom, hogy bizony nem Szabi mondta Hannának. A kedvenc válaszom amúgy: Szöszi Davidnek. Komolyan elképzeltem, ahogy Ashton közli a sráccal, hogy na, terpesszél Baba :D David arca minden pénzt megérne :D Amúgy a helyes válasz: Drew Roxie-nak

19.   Mi Theo teljes neve?
Itt kezdetben elértem, hogy csak e-mail címet írhassatok, de nagyon ügyesen lehoztátok a problémát, én meg közben tudtam orvosolni a hibát, szóval jár mindenkinek a pacsi :D Amúgy a válasz nagyjából ment: Mattheo Gritti

20.   Melyik történetből van a részlet? "- Habat nyomozó vagyok, a parti rendőrségtől, és feltennék Önöknek néhány kérdést az eltulajdonított vízi járművel kapcsolatban! "
Habat nyomozó mély benyomást tett rátok, mindenki, aki írt választ a kérdésre, az eltalálta, hogy a Summer Notes sorait olvashatjuk :)

21.   Milyen kocsija van Drew Williamsnek?
A sok kocsi márkával összezavartalak benneteket, többen Roxie apjának az autójának írtátok le a márkáját, de azért összességében ment a Porsche. (Bizony ám, így írják :D)

22.   Ki mondta kinek? "Nem akarlak elkeseríteni, de amennyiben nem halottak, kizárt, hogy szarabbul fessenek nálad."
Itt is kb. mindenki eltalálta, hogy melyik párosról van szó, de többen összecseréltétek. Mindenesetre helyesen: Szöszi mondta Davidnek (miután Halim szétverette a haverjaival).

23.   Hogy hívják Roxie kocsiját?
Itt van a másik kedvenc válaszom, miszerint Petúnia :D Sokáig nem értettem, hogy ez mégis hogyan, de Merci (a bétám) rávilágított, hogy a Randiztam egy sztárral cím filmben ez a kocsi neve. Amúgy a helyes válasz: Scarlett

24.   Melyik történetből van a részlet? "- És képzeld mi lenne, ha még büdös se lennék – vágja tönkre a pillanatot a srác, majd a bosszantásom végett még kapok egy jó kis cuppanós puszit az arcomra. - Egy hülye kretén vagy!
Többen Szabinak tulajdonítottátok ezt a mondatot, ami mondjuk nem meglepő, hiszen elég pofátlan hozzá, de kivételesen nem ő alkotott, hanem a mi drága Drew Williamsünk. Ebből adódóan a Spring Notes-ból van a részlet.

25.   Kivel csókolózott előbb Hanna?
Itt többen írtátok a rossz választ, mint a jót, amit azért sajnáltam egy icipicit, mert írás közben direkt ügyeltem arra, hogy Hanna előbb csókolózzon Szabival, mintsem az olasz fiúval. Egyébként a Szabis csók akkor történt meg, amikor Hanna és Theo randiját próbálták, míg az olasz sráccal a bécsi kirándulás alkalmával, a lepkeházban akadtak össze.

26.   Milyen színű bugyit lopott ki David Szöszi bőröndjéből?
Ez is megmaradt bennetek, valóban piros volt :D

27.   Ki mondta kinek? "Mit tollászkodsz már szépfiú?
Szerintem az egyik legnehezebb kérdés, ugyanis ez az összes történet legképmutatóbb mondata, ugyanis Szabi száján csúszott ki. :D A legtöbben egyébként azt írtátok, hogy Roxie mondta Drew-nak, amin mondjuk nem csodálkozom :D Mindenesetre a helyes válasz: Szabi mondta Theo-nak. bizony ám, két srác között zajlott le a beszélgetés! :D

28.   Mit énekelt David, mikor karaokezni mentek?
A Skillet még egész sokatoknak meg volt, de gonosz voltam, és csak dalcímmel együtt fogadtam el, ami a Sick of it. Egyébként többen írtátok a Barbiegirlt, amin jót mosolyogtam, mert eszembe jutott a jelenet, de elárulom, hogy azt Szöszi és Oliver énekelték. :)

29.   Ki mondta kinek? "Mert nem egy ilyen baromság miatt akarlak megcsókolni."
Ez is ment nagyjából, bár páran azt hittétek, hogy David mondta Szöszinek. A logikát értem benne, de sajnos ezt Theo mondta Hannának :)

30.   Milyen nevű ember nem volt Hannáék baráti társaságában?
Eléggé megoszlottak a vélemények, de összességében a legtöbben eltaláltátok, hogy Luca volt a kakukktojás. Amúgy megsúgom, hogy Luca egy lány volt, akit Szabi hülyített, majd elfelejtette a nevét :D

31.   Melyik történetből van a részlet? "- A fürdő közös terület - mondtam végül. - Ó, egy közös zuhany, remek - csillant fel a srác szeme, mire dühösen hozzávágtam a kezemben tartott szikszalagot."
A többségnek ment, valóban a Summer Notes-ból származnak a szavak :)

32.   Hányasra pontozta először Roxie Drew-t?
A legtöbben lepontoztátok szegény Drew-t (de nyugalom, nem mondom el neki, nehogy megsértődjön), aki egyébként 7 kapott Roxie-tól azon a bizonyos skálán.

33.   Na és Drew Roxie-t?
Volt egy olyan jelenet, mikor Drew mondja, hogy „a gyenge ötössel csúnyán alá lőttem” és ekkor adja meg a nyolcast Roxie-nak. Tehát a válasz, az 5, hiszen az volt előbb :)

34.   Milyen sportot űzött Hanna (kemény fél óráig)?
A legtöbben tudtátok, hogy bizony azon a Spinning órán égett le csúfosan Hanna :D

35.   Mi történt Brooke-kal, amiért Roxie-nak át kell vennie a helyét?
Itt végül szinte mindent elfogadtam, ami Brooke csúfos előéletéhez kapcsolódott, bár amúgy a konkrét válasz, az az elvonóra került lett volna.

36.   Hova vitte el randizni Halim Szöszit?
Ez jól sikerült, valóban a tengerpartra mentek.

37.   Melyik történetből van a részlet? "– Ha még egyszer én lennék az a lány, akinek többet ígérnél, nem rontanám el – ráztam meg a fejem. - Szeretl... - kezdtem bele, de a fiú egy gúnyos mosoly kíséretében belém fojtotta a szót. - Ha még egyszer te lennél az a lány, akkor hülye lennék – röhögött fel."
Újabb kérdés, ami jól ment. Egy-két tévedés persze volt, de összességében a legtöbben emlékeztetek, hogy a Winter Notes-ból van az idézet.

38.   Melyik történetből van a részlet? "Á, de tényleg teljesen! Bárminemű cenzúra nélkül! Én szerintem meghaltam. Úristen, szívinfarktust kapok. Érzem, hogy vörösödöm... Te jó ég! Teljesen pucér! "
Itt is többen tudtátok a választ, mint nem, bár néhányan azt hittétek, hogy David adott elő meztelenkedős számot. Utóbbi amúgy igaz is, de Szöszi nem így reagált, mert ez bizony Roxie volt, mikor megpillanthatta a telefonja képernyőjén (az utánozhatatlan és tökéletes) Drew Williamset. Tehát: Spring Notes

39.   Ki mondta kinek? "De ő nem az a könyvbeli tahó, hanem egy igazi seggfej!"
Újabb nehéz kérdés, többen kreatívan megoldottátok, miszerint: Szöszi írta a blogjába :D Értékeltem a leleményességet, bár csak mosollyal, pontot sajnos nem adtam rá, ugyanis a helyes válasz, hogy Szöszi mondta Patrice-éknek :)

40.   Melyik történetből van a részlet? "- Szóval nem a gólya hozza? - játszottam a meglepettet. - Megértem, ha így elsőre nem érthető. Ha gondolod nagyon szívesen tartok gyakorlati órát"
Sokan gondoltátok azt, hogy David volt ennyire humoros kedvében, de elárulom, hogy ez bizony a mi drága Szabink volt. Éppen ezért: Winter Notes

Huh, srácok! Hát most, hogy bepötyögtem a válaszokat, azt kell mondjam, hogy minden elismerésem azoknak, akik kitöltötték a kérdőívet. Nem apróztam el :D

A közvéleménykutatás eredménye:
Kedvenc női karakter: Roxie egy hajszállal megelőzte Szöszit, míg Hanna jócskán lemaradt mögöttük, de azért volt olyan is, aki őt zárta leginkább a szívébe :)
Kedvenc fiú karakter: Szabi egy még kisebb hajszállal, de beelőzte Drewt (amin amúgy hihetetlenül meglepődtem). itt már David is jócskán versenyben volt, de végül a válaszadók negyede tette rá csak a voksát. :)
Kedvenc történet: Itt is elég vegyes válaszokat kaptam, de elsősorban a Summer Notest szerettétek, aztán a Spring Notest, végezetül pedig a Winter Notest.
Amúgy tök érdekes, hogy mindegyik kategória nyertese más-más évszaksztoriból került végül ki :D
Oké, és akkor a várva várt nyertesek:
Nagyon, nagyon és még annál is jobban gratutálok a 3. Helyezettnek, aki nem más, mint:

Juhász Liliána A. (40/38)

A második helyezett, nem más lett, mint:

Kaszás Brigitta (Max pontot írt *-*)

A győztesünk pedig:

Aki mindig megígértet veled valamit (Szintén maximum pontszám)


Tényleg nagyon gratulálok a nyerteseknek, és igyekszem mihamarabb elkészíteni majd a jutalmatokat, de ezt majd privátban úgy is megbeszéljük. A többieknek nagyon szépen köszönöm a részvételt, hihetetlenül aranyosak vagytok, hogy rászántátok az időt az idióta kérdéseimre, és elképesztően jól esett, hogy többen komment formájában vissza is jeleztetek :)

5 megjegyzés:

  1. A màsodik pontot elìrtad: az Szasza ès Zsòfi lenne. 😅😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jóóó, de Szasza eredetileg Szabolcs, ami Szabi :-D

      Törlés
  2. Ú, olyan jó volt kitölteni, remélem lesz később is ilyen kérdőív!^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy élvezted :)) Hát ha van rá igény, akkor mindenképp :))

      Törlés